Què ens pot aportar l'acompanyament a la nostra vida?


L'acompanyament és un espai a través del qual poder desvetllar (conèixer, analitzar, sentir) allò que ens afecta: allò que ens fa patir, que ens preocupa, que anhelem o que ens inquieta.

Veure el rerefons de les creences que apuntalen el nostre món intern ens permet poder ser conscients de nosaltres mateixos, responsabilitzar-nos del nostre viure i buscar la manera de canalitzar i viure la nostra vida d'una forma més emancipada, autònoma i responsable.

Descobreix i transforma la teva filosofia de vida

Tots vivim a través d'un conjunt de coordenades no gaires vegades conscients que ens empenyen a viure d'una manera determinada.

Encarna una actitud serena

Des dels seus inicis, la filosofia ens ofereix multitud de recursos, ascètiques i pràctiques per un viure més ple, lliure i satisfactori.

No et resignis a viure una vida “de pas”

La filosofia ens recorda que només tenim aquesta vida i que la podem entendre com un viatge i una oportunitat per viure de forma més plena.

¡Agenda una primera sesión gratuita con nosotros!

La quiero

Partim, cadascú, d'una cosmovisió (una filosofia quotidiana no del tot conscient) a través de la qual veiem el món d'una determinada manera. Això ens empeny a repetir patrons, a mantenir-nos en una zona de confort, a alimentar les pors i, en definitiva, a reduïr la vida a una parcel·la de valors i idees no del tot qüestionats.


L'acompanyament vol incidir en l'anàlisi d'aquesta cosmovisió a través d'una concepció global de la persona, és a dir, integrant la dimensió mental, la corporal i l'emocional. Concretament, potenciant la presa de consciència de la nostra manera de viure i habitar la vida, responsabilitzant-nos d'ella, contactant amb la nostra vulnerabilitat per tal d'acceptar el dolor (no el sofriment), recuperar el nostre criteri, assertivitat i seguretat i, finalment, superar les relacions de dependència o independència per convertir-nos en éssers interdependents.


És, també, la possibilitat d'iniciar un camí de creixement, auto-descobriment, de-construcció de la personalitat i emergència de noves formes vitals i cosmovisions, facilitant i acompanyant a l'emergència d'altres formes d'habitar, sentir, relacionar-nos, pensar, etc. més radicals (d'arrel) i plenes.

Quan és un bon moment per ser acompanyat/da?

 • Quan em sento perdut, desmotivat o sense rumb.
 • Quan tinc conflictes de relacions.
 • Quan la feina no em satisfà.
 • Quan tinc problemes de comunicació amb la parella.
 • Quan em costa relacionar-me.
 • Si vull conèixer-me més i millor.
 • Quan tinc dificultats amb el desig i / o amb les frustracions.
 • Si em sento trist, deprimit, desganat.
 • Si no comprenc les meves emocions.
 • En moments de canvis, de presa de decisions, ...
 • Sempre que vulgui trobar un espai per aturar-me, aprendre a escoltar-me, a saber què vull, per a ser acompanyat per algú que ha fet el seu propi camí d'autoconeixement i em pot ajudar a aplanar el camí.

Per què nosaltres?

Experiència

Som pioners. Fa més de 10 anys que treballem en l'actitud filosòfica.

Profunditat

Combinem una escolta atenta amb capacitat d'intervenció profunda.

Cura

Ens agrada anar al gra amb tota la cura del món.

Nacho Bañeras

Filòsof. Formador. Terapeuta. Escriptor.

Per la meva experiència vital, m'he sentit atret cap al magma d'elements, idees, emocions o prejudicis que ens conformen i ens donen forma. Aquest magma ens permet ser subjectes i alhora ens subjecta a una cosmovisió complexa que implica una determinada manera de veure i viure el món. Allò que possibilita el nostre ésser també ens confereix un espai limitat i, al llarg de la nostra vida, tenim la possibilitat de descargolar aquesta troca per conèixer-nos i distanciar-nos del que ens subjecta.

A través de les nostres experiències quotidianes, ens podem adonar de tot allò que fem i els seus motius. La nostra pròpia experiència ens convida, contínuament, a fer un camí cap a nosaltres mateixos (què volem, com afrontem la malaltia i la mort, què no volem, com estimem, quin sentit ens donem, etc.) i és aquest camí el que em sembla un regal recórrer.

 • - Acompanyament individual, per a parelles o per a grups.
 • - Presencialment des de Barcelona o Sant Cugat, o en línia a través de Zoom.
 • - Descomptes en reservar packs de 5, 10 o 15 sessions a compte.

Reserva sessió gratuita

Oriol Noya

Acompanyant filosòfic. Coach. Enginyer. Creatiu.

Estic format com a acompanyant filosòfic a l'escola Cura sui. També m'he format com a coach integratiu, a PNL (Practitioner) i com a instructor de mindfulness, així com també he assistit a cursos de teatre terapèutic i de moviment conscient.

Format, d'altra banda, en enginyeria multimèdia, en direcció de projectes i en màrqueting digital, i havent treballat durant 15 anys a l'àmbit tecnològic i creatiu, m'he unit a aquest projecte per contribuir, amb els meus coneixements, la meva experiència i la meva actitud , que aquest creixi i més persones puguin beneficiar-se'n.

 • - Acompanyament individual
 • - Presencialment des de Sant Sadurní d'Anoia o la zona de l'Alt Penedès, o en línia a través de Zoom.
 • - 50% de descompte en les primeres 5 sessions

Reserva sessió gratuita

.